Září 2009

Taylor Swift-You belong with me

30. září 2009 v 21:23 | DoMi(CZ)eQ |  Videjka a music
Nadherny video


60 způsobů jak naštvat Edwarda

30. září 2009 v 20:56 | DoMi(CZ)eQ |  Twilight saga
1. Pořád mu říkejte Eddy.

50 způsobů jak naštvat Bellu

30. září 2009 v 20:53 | DoMi(CZ)eQ |  Twilight saga
1. Říct jí, že Edward ve skutečnosti není upír...

50 způsobů jak naštvat Rosalii

30. září 2009 v 20:52 | DoMi(CZ)eQ |  Twilight saga
1. Zeptat se jí, kolik jí ve skutečnosti je.

Photoshoot 1.3

30. září 2009 v 17:27 | DoMi(CZ)eQ

Řetězáček 31

30. září 2009 v 17:26 | DoMi(CZ)eQ |  Řetězáčky
VYBER:
Ashley Tisdale\Vanessa Hudgens
Ashley Tisdale
High school musical 1\High school musical 2
Spíš 2
Piráti z Karibiku\Hříšný tanec
Hříšný tanec
Miley Cyrus\Emily Osment
Emily Osment

Photoshoot 1.2

30. září 2009 v 17:07 | DoMi(CZ)eQ
Tenhle shoot se mi strašně líbí.

Photoshoot 1.1

30. září 2009 v 17:04 | DoMi(CZ)eQ

Photoshoot 1.0

30. září 2009 v 17:04 | DoMi(CZ)eQ

Selena on Dancing with the Stars!

30. září 2009 v 16:34 | DoMi(CZ)eQ
Doufám, že vás všechny mám se dívat na Selenu Dancing with the Stars. Byla naprosto úžasná. Vypadala tak tak krásné a zpívala píseň krásně. Její jevišti bylo strašný. Je to přirozené. Pokud jste si pozor a tak se určitě dívat níže. Kvalita není nejlepší, ale budu jej nahradit vyšší kvalitu videa, jakmile ho najdu.
PS:Ja osobne musim dodat ze Selena na živo zpíva super


"Kiss & Tell" Album Release Party!

30. září 2009 v 16:31 | DoMi(CZ)eQ
Selena a Hollywood Records hostil strany včerejší noc v Siren Studios v Hollywoodu, CA oslavit vydání debutového alba Selena "Kiss and Tell". Mnoho celebrit se zúčastnili strany, jako je Jason Dolly, Madison Pettis, Jennifer Stone .. a seznam pokračuje. Přidal jsem spoustu fotek z červeného koberce a z vnitřní strany, včetně některých štáby. Selena vypadalo tak ohromující. Její oblečení je prostě wow .. Kapela také skvěle vypadá. Ujistěte se, že se podíváte.


018.jpg02.jpg024.jpg03.jpg07.jpg

054.jpg051.jpg042.jpg040.jpg037.jpg

29.září 2009//Už jdůůů

29. září 2009 v 20:55 | DoMi(CZ)eQ |  %My kecíkyˇ
Takže dneska
zase přibyly články.
Tedkom pujdu domrkat
na Ordinaci pak se pujdu sprchnout
a cist Zatmění...Tak se mějte papa

Písnička dne:

Selena Gomez-More

Sel-Dlouhý životopis

29. září 2009 v 20:45 | DoMi(CZ)eQ
Selena Marie Gomez (* 22. července 1992) je americká herečka a zpěvačka známá pro její zobrazení Alex Russo na sérii Disney Channel, Wizards of Waverly Place. Ona hrála v televizních filmech, Another Cinderella Story a Princess Protection Program.

Před Disney, měla periodickou roli na Barney & Friends. V roce 2008, ona podepsala nahrávací smlouvu s Hollywood Records, a přispěl k Tinker Bell, Another Cinderella Story a soundtracky Wizards of Waverly Place. Její kapela, Selena Gomez & Scene, vydává své debutové album Kiss & Tell dne 29. září 2009.

Twilight saga-Book

29. září 2009 v 20:14 | DoMi(CZ)eQ |  Twilight saga
Tydle knížky žeruuu



Stmívání
Druhý díl - Nový měsíc
Třetí díl - Zatmění
Čtvrtý a zároveň poslední díl - Rozbřesk

Sel-Discography

29. září 2009 v 19:55 | DoMi(CZ)eQ

Selena Gomez and The Scene - "Kiss and Tell" (2009)
1. Kiss And Tell
2. I Won't Apologize
3. Falling Down
4. I Promise You
5. Naturally
6. Crush
7. The Way I Loved You
8. ... More
9. As A Blonde
10. I Don't Miss You At All
11. Stop And Erase
12. I Got U
13. Tell Me Something I Don't Know


Wizards Of Waverly Place: The Movie Soundtrack (2009)
1. Disappear Selena Gomez
2. Magical Selena Gomez
3. Magic (Pilot) Selena Gomez
4. Strange Magic Steve Rushton
5. Magic (The Cars) Honor Society
6. Every Little Thing She Does Is Magic Mitchel Musso
7. Magic Carpet Ride KSM
8. Magic (Xanadu) Meaghan Martin
9. You Can Do Magic Drew Seeley
10. Some Call It Magic Raven-Symoné
11. Do You Believe in Magic Aly & AJ
12. Everything Is Not As It Seems Selena Gomez


Another Cinderella Story Soundtrack (2008)
1. "Tell Me Something I Don't Know" Selena Gomez
2. "New Classic" Drew Seeley and Selena Gomez
3. "Hurry Up & Save Me" Tiffany Giardina
4. "Just That Girl" Drew Seeley
5. "Bang A Drum" Selena Gomez
6. "1st Class Girl" Marcus Paulk Drew Seeley
7. "Hold 4 You" Jane Lynch
8. "Valentine's Dance Tango" The Twins
9. "No Average Angel" Tiffany Giardina
10. "Don't Be Shy" Small Change, Lil' JJ, Chani
11. "X-Plain it to My Heart" Drew Seeley
12. "New Classic (Live)" Drew Seeley, Selena Gomez
13. "Another Cinderella Story (Score Suite)" John Paesano
14. "New Classic (Acoustic Version)" (Hidden Track) Drew Seeley

Sel-Filmography

29. září 2009 v 19:49 | DoMi(CZ)eQ

Movie:

Ramona and Beezus (2010) - Beezus
Wizards of Waverly Place: The Movie (2009) (TV) - Alex
Princess Protection Program (2009) TV - Carter
Another Cinderella Story (2008) - Mary
Horton Hears a Who (2008) (voice) - Mayor's daughter
Brain Zapped (2006) (TV) - Emily Grace
Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005) (TV) - Julie
Spy Kids 3-D: Game Over (2003) - Waterpark Girl

Serial:

"Wizards of Waverly Place" - Alex
"The Suite Life of Zack and Cody" - Gwen
"Barney & Friends" - Giana
"Hannah Montana" - Mikayla


Photoshoot 0.9

29. září 2009 v 19:43 | DoMi(CZ)eQ

Photoshoot 0.8 WOWP

29. září 2009 v 19:24 | DoMi(CZ)eQ

Photoshoot 0.7

29. září 2009 v 19:20 | DoMi(CZ)eQ

Poslechni si Kiss and Tell

29. září 2009 v 18:42 | DoMi(CZ)eQ
Album Kiss and Tell vychází právě dnes!! Po pár hodinách co je venku už se vyšplhalo na 7. příčku nejlepší alb na iTunes:) Tak snad se dostane i výš!!! Jinak všem velkym fandum Seleny nesmí uniknout ani jeden song z alba:) Tak poslouchejte! (Klik na obrázek)


ZDROJ: